Logo Tuincreaties Boulet

Tuincreaties Boulet

Diensten

YannickReal 5 Tuincreaties Boulet biedt u een brede waaier van tuin-gerelateerde diensten aan. We proberen u zo een totaalpakket aan te bieden, gaande van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Wàt uw tuin-noden ook mogen zijn, wij kunnen ze voor u aanpakken.

We vinden het héél belangrijk dat hetgeen we u aanbieden geen eenheidsworst is, daarin maken wij zeker het verschil! Daarom is voor ons de (tuin-)context het allerbelangrijkst. Misschien is dat een term die wat raar of onbekend klinkt, maar het gaat over het rekening houden met de locatie, plaats, situatie, omstandigheden, sfeer, (toekomstige) noden, budget,…

Onze kennis van planten en tuinen gaat daarin zeker een grote rol spelen, maar natuurlijk doen we steeds alles in nauw overleg met jullie, onze klanten.

Zoals u waarschijnlijk wel weet is een tuin nooit echt àf. Daarom proberen we u ook altijd daarmee goed op weg te helpen. Al onze diensten -welke u ook gaat gebruiken- zijn erop gericht om u een prachtige tuin te bezorgen en er nog héél lang van te kunnen genieten, want dat is uiteindelijk toch waarvoor u het doet!

Hieronder ziet u onze diensten, klik zeker door naar de detailpagina’s ervan, dan krijgt u nog meer detail info!