Logo Tuincreaties Boulet

Tuincreaties Boulet

Aanleg

0009 20210309 6285 0009 LOWRES Een belangrijke stap naar uw droomtuin is natuurlijk de aanleg. Onze expertise kan u hierbij ook op weg helpen. Na de goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag! We vertrekken steeds van een zuiver en naakt terrein, waarna we van start gaan met de grondwerken. Dat is meteen ook de eerste stap in dit grote werk!

  1. Grondwerken
  2. Nutsvoorzieningen: water, electriciteit, afvoer en grensbepalingen worden voorzien.
  3. Verhardingen: na het leggen van de juiste fundering plaatsen we ook uw verharding. We gebruiken daarvoor maximum 3 materialen, om een kakafonie van materiaalgebruik te voorkomen. De context en de levensduur van de verharding is natuurlijk heel belangrijk! Daarbij houden we ook altijd rekening met de waterafvoer en gebruiken daarom graag ecologisch verantwoorde verharding.
  4. Verlichting en andere vaste structuren (omheiningen, tuinhuis,…) worden aangelegd.
  5. Hierna volgt de beplanting. We houden hierbij natuurlijk rekening met de grondsoort en de oriëntatie en zorgen voor een zo lang mogelijke groei. We gebruiken daarom voor een zo breed mogelijk plantengamma en houden daarbij altijd rekening met de insectvriendelijkheid van de planten! Leven in de tuin is superbelangrijk!
  6. Voor de afwerking zorgen we altijd dat er gemulcht wordt met organisch materiaal zoals boomschors. We vermijden ten allen tijden het gebruik van plastic bodemafdekkingsmateriaal!
  7. Dan volgt de oplevering. Ook hierna blijven wij steeds bereid tot een kwalitatieve opvolging.